Published On: Wed, Jul 26th, 2017

Statuja e Gjergj Kastriotit do të vendoset në Budapest

Ambasada e Hungarisë në Tiranë njofton se në Budapest do të vendoset statuja e Gjergj Kastriotit.

Ambasadori i Hungarise ne Tirane dhe skulptori

Sot Ambasadori hungarez në Tiranë Z. Spasse vizitoi studion e skulptorit Mihaly Gabor në Budapest, për të parë maketin me përmasa reale. Pas disa ndryshimeve në fizionominë e portretit dhe lejes përfundimtare të Këshillit Bashkiak, statuja do të vendoset në parkun qendror të qytetit, përballë statujës së heroit János Hunniadi.

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.