Published On: Thu, Jun 19th, 2014

Në shitje NUANCE – që i shërben aplikimeve, Siri, Cortana, Google now

Kompania Nuance, klientët e së cilës janë Apple, Samsung, HTC, Samsung, apo partnerë gjigandët e teknologjisë Nintendo, Panasonic, dhe Intel si dhe prodhuesit e makinave Audi, BMW, Ford, GM, dhe Toyota, mendohet te shitet.

siri-cortana-google

Siri, Cortana, Google Now

Nuancë shërben në aplikimet e njohjes së zërit Dragon NaturallySpeaking dhe shërbimet e lidhura me të si Siri tek paisjet apple, Cortana apo Google Now tek smartfonet e tjere. Kompania, bëhet e ditur nga media se po bën bisedime me Samsung, por blerësi është vështirë që të dihet kaq shpejt.