Published On: Sat, Apr 15th, 2017

Medaljet e Arta shqiptare të Qitjes në Aktivitetet Ndërkombëtare

Medaljet e Arta shqiptare të Qitjes në Aktivitetet Ndërkombëtare
Shkurtime
KE = Kampionati Europian, KB = Kampionati Ballkanik,
RR = Të rritur, R = Të rinjtë, M = Meshkuj, F = Femra

Viti

Atleti

Specialiteti

Turneu

1972

Fatmir Dule

Karabinë – Gjuajtje te lira – 60 fishekë, shtrire – 50 m.

KE – R – M

1979

Elisabeta Karabolli

Pistoletë  – Standard – 30 gjuajtje +30 gjuajtje – 25 m.

KE – RR – F

1980

Ermira Dingu

Karabina – Standard 60 colpi a terra da 50 m.

KE – RR – F

1982

Niko Shtrepi

Karabinë – Gjuajtje te lira – 60 fishekë, shtrire – 50 m.

KB – RR – M

1982

Albania

Karabinë – Gjuajtje te lira – 60 fishekë, shtrire – 50 m.

KB – RR – M

1982

Albania

Pistoletë  – Standard – 30 gjuajtje +30 gjuajtje – 25 m.

KB – R – F

1983

Emanuela Kola

Pistoletë  – Standard – 30 gjuajtje +30 gjuajtje – 25 m.

KE – R  – F

1983

Albania

Pistoletë – Automatike – 60 gjuajtje – 25 m.

KB – RR – M

1983

Alqi Mustafaj

Pistoletë – Gjuajtje te lira – 60 gjuajtje – 50 m.

KB – RR – M

1984

Manuela Delilaj

Pistoletë  – Standard – 30 gjuajtje +30 gjuajtje – 25 m.

KB – R  – F

1984

Albania

Pistoletë  – Standard – 30 gjuajtje +30 gjuajtje – 25 m.

KB – R – F

1984

Niko Shtrepi

Karabinë – Gjuajtje te lira – 60 fishekë, shtrire – 50 m.

KB – RR – M

1985

Margarita Cinga

Pistoletë  – Standard – 30 gjuajtje +30 gjuajtje – 25 m.

KB – RR – F

1985

Albania

Pistoletë  – Standard – 30 gjuajtje +30 gjuajtje – 25 m.

KB – RR – F

1985

Albania

Pistoletë – Automatike – 60 gjuajtje – 25 m.

KB – RR – M

Gjithashtu u fituan 29 medalje argjendi dhe 20 medalje bronzi

elizabeta karabolli

Elisabeta Karabolli

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.