Live AlbaWaves Radio

Posted By Admin On Wednesday, April 9th, 2014 With 0 Comments

Nga AlbaWaves

Aplikimet e AlbaWaves Radio:
– Për telefonët, tabletët dhe paisjet Android mund të shkarkoni aplikimin në linkun e mëposhtëm:

downloadAppAndroid

 

– Për telefonët, tabletët dhe paisjet Apple, mund të shkarkoni aplikimin në linkun e mëposhtëm ose duke kërkuar Alba Waves Radio në App Store:
https://itunes.apple.com/us/app/alba-waves/id978665378?mt=8

AppleStore

 

 

Programi i AlbaWave Radio

Oraret janë vendosur me orën lindore të SHBA (GMT -5) Ose 6 orë përpara orës së Shqipërisë (GMT +1)
02:00 Muzike Instrumentale
03:00 Radio Teatri
05:00 Këngëtarë shqiptarë
06:00 Emision kulture (Portret artisti)
09:00 Muzikë e huaj – nostalgji
10:00 Emision kulture (Portret artisti – ritransmetim)
11:00 Muzikë popullore qytetare
12:00 Mësimi i gjuhes angleze – 22 minuta
14:00 Emision Humoristik 1
15:00 Këngëtarë shqiptarë
16:00 Mësimi i gjuhës angleze (ritransmetim) – 22 minuta
17:00 Muzikë e huaj (nga vende te ndryshme)
18:00 Emision Humoristik 2
19:00 Mësimi i gjuhës angleze – 22 minuta
20:00 Emision Kulture (Portret artisti)
21:00 Muzikë e huaj bashkëkohore (nga vende të ndryshme)
22:00 Emision Humoristik 3

V.O. Në oraret e tjera përkohësisht do të ketë muzikë shqiptare.
Në një kohë të shkurtër do të plotësojmë programin 24 orësh i përditshëm.

Ju Faleminderit dhe dëgjim të këndëshëm.