18 milionë dollarë u transferuan në mënyrë të paligjshme jashtë Shqipërisë

bag-of-money

Sipas organizatës me qendër në Uashington D.C. transfertat e paligjshme gjatë 2013-ës përbëjnë vetëm një fraksion të 1.2 miliardë dollarëve të cilat besohet se janë transferuar jashtë vendit nga viti 2004 deri në vitin 2013. Sipas studimit nga Shqipëria në vitin 2012 u transferuan drejt vendeve të treta 36 milion dollarë, dhe në More...

by Lek Gjoka | Published 2 years ago
regional_map_usa
By Ardi On Tuesday, June 24th, 2014
0 Comments

Minimumi ligjor i rrogave në Shba

Minimumi i ligjor i rrogës në Shtetet e Bashkuara të Amerikës     Alabama               Nuk ka Alaska                    $7.75 Arizona                  $7.90 Arkansas   More...

photo(1)
By Gjergji On Saturday, December 7th, 2013
0 Comments

Pagat më të larta të punonjësve në Shqipëri, në transport

Sipas Institutit të Statistikave pagat mujore për të punësuarit në sektorin privat dhe shtetëror që nga viti 2000 deri në 2011 kanë pësuar një rritje gati 3 herë. Në sektorin e Industrisë në vitin More...

eurozone
By Gjergji On Friday, November 22nd, 2013
0 Comments

Eurostat: Spanja, vjet, vendi me deficitin më të lartë në Eurozonë

Spanja është vendi që ka regjistruar deficitin më të madh në Eurozonë vitin e kaluar, 10. 6 %, sipas shifrave të reja të publikuara nga Eurostati të hënën. Ndërkohë, pas saj renditen Greqia me 9 për More...

gaspump2
By Gjergji On Sunday, October 27th, 2013
0 Comments

Çmimet e benzinës në disa shtete të SHBA

Muaji tetor 2013 Çmimi është dhënë për galon, 1 US gallon = 3.78541 litër Teksas                         3.056 Louisiana                   3.127 New Jersey                3.173 Virginia More...

Folorunso-alakija
By Lek Gjoka On Tuesday, October 8th, 2013
0 Comments

Femra zezake më e pasur në botë, 7.3 mld $ pasuri nafte

Sipas revistes “Forbes” Folorunso Alakija Femra Zezake më e pasur në botë, është nigeriania Folorunsho Alakija, e cila ka një pasuri nafte me vlerë 7.3 miliardë dollarë. 62-vjeçarja Alakija, More...