Published On: Tue, Dec 1st, 2015

Arratia e Peshkut të Kuq në kujtim të Marie Logorecit

Marie e Pjerin Logoreci

Arratia e Peshkut të Kuq në kujtim të Marie Logorecit, nga Rezarta Reci, News24, 28 nëntor, 2015

 

Interviste e Pjerin Logorecit te birit te Ikones se kinematografise dhe teatrit shqiptar  , nderit te kombit Marie Logoreci dhene ne kanalin televiziv shqiptar News24

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.